2012. november 8., csütörtök

Korfu fotókönyv

2011-ben találkoztam először a cewe fotókönyvvel. Szerettem volna elkészíteni a nyaralásunkról szóló könyvet, de annyi mindent akartam megváltoztatni az adott sablonban, hogy inkább elkalandoztam a scrapbook felé. Akkor lettem tagja a cewe fotókönyv blogjának ahol is elkezdtem gyűjtögetni a készleteket, hogy elkészíthessem az úgy várva várt nyaralásos fotókönyvünket. Eltelt egy év és maradtam a scrappelésnél  és csak nem készült könyv, de most végre rászántam magam.
Elkezdtem a fotók válogatását, ami szerintem a legnehezebb feladat. Biztos nagyon nehéz témát választottam, hisz nem egy nyaralást akartam elkészíteni ebben a könyvben, hanem hármat. 2003, 2004 és 2012-es nyaralásainkat Korfu szigetén.
Miután megvoltak a képek nagyon egyszerű dolgom volt, Cewe Fotókönyv program letöltése (kb: 5 perc) aztán én varázsló segítségét kértem( mert akkor még biztos igazgatnám a képeket), aki szépen bedobta a
sokévnyi fotót szépen egymás után.
Mutatom az oldalakat, mindet nem, mert jó sok, ugyanis én még rádobtam + 8 oldalt:)

 ja és mielőtt bárki gyönyörű tájakat és stb-t keresne az csalódni fog, mert csakis családi fotók vannak jelen. Korfu bemutatása az egy következő könyvben (scrappelve) egyszer talán:)

El sem hiszem, hogy ilyen is volt, ma már én vagyok a legkisebb a családban

Van itt minden, kilátás, városlátogatás és komppal fényképezés

Annyira aranyosak voltak és imádtak már akkor utazni

Egyik kedvenc képem a napernyő alatt ketten

Polip a vízi vidámparkban, ahogy ők mondták

A másik kedvenc fotóm a Balázsról

2004 indulás haza, 2012 megérkezés újból Korfura

Családi hülyéskedések

Kirándulások

Még mindig felfedezünk

Itt is

Naplementés kirándulás

Kedvenc képeim

Utolsó este és hazafelé

Érdekessége, hogy a hazafelé vezető kompúton készült mind a 4 képHát ennyit szerettem volna megmutatni Nektek és nagyon szépen köszönöm a CEWE Fotókönyvnek a kezdő rúgást, mert innen már nincs megállás.
Jöhet a következő könyv

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jól összeraktad. Én nem szeretem a fehér/világos hátteret.Tök jó, hogy ilyen sok kép van rólatok, nekünk mindig a tájkép a több és alig van rólunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most gondolkozunk a második könyvön, ami Velencét fogja összefogni, szintén sok év, 2005, 2006, 2007, 2012

      Törlés