2012. október 21., vasárnap

Az első vászonképem a CEWE-től

2009 tavaszán eltöltöttünk egy csodálatos hetet Londonban az én drága férjemmel és barátainkkal négyesben. A Hyde parkhoz igen közel volt a szállásunk és ezért elég sokat buszoztunk, hogy a sok-sok nevezetességhez bejussunk. Nekem ez hatalmas élmény volt, mert mindig is szerettem volna emeletes londoni buszon utazni. Rengeteg kép készült róluk, de az én kedvencem az a 15-ös busz volt amivel ugyan nem utaztunk, de sikerült lencsevégre fogni, hogy miért is a 15-ös, hát Harry Potter is ezzel utazott a filmben. Az egy hét alatt többször is szembe jött velünk 15-öske de csak egyetlen alkalommal volt régi fajta busz.
Miért is írtam le ezt a történetet, mert most szántam rá magam, hogy a kedvenc fotónkról vászonkép készüljön a lakásunkba.

Íme az eredeti kép, ami kicsit ferde de gyönyörű régiséges buszocska, és itt jött a dilemma. Ez így gyönyörű ahogy van gondolom én és hát a családom többi tagját is kikérdeztem, mit csináljak, változtassak rajta és jöttek az ötletek, de egyben megegyeztünk, hogy 40x60-as lesz.
Aztán nem nagyon tudtam oldalba foglalni és azt találtam ki, hogy fekete fehér legyen a háttér és csak a piros busz virítson róla, ja meg hát egyenesítettem rajta.


Alig várom már, hogy a szobánk falán lógjon, hisz annyira gyönyörű. A Fotóhálózattól rendeltem meg vak kerettel, hisz ez a kép nem kíván külön keretet, az ára is nagyon jó, mert most minden vászonfotóra -30% kedvezményt adnak, tehát ez a kép most 9990 Ft helyett csak 6993 Ft-ba kerül amit október 31-ig bárki kihasználhat.
Nagyon egyszerű a rendelés is, mert már online szerkesztő is van nem csak letölthető verzió.
Ahogy elkészül a kép rögtön hozok róla fotót is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése